Handelsbetingelser

Virksomheden Julia Sofia ApS tilbyder onlinehandel via webshoppen juliasofia.dk. Vi modtager bestillinger direkte via webshoppens betalingssystem. Alternativt kan du sende en email med forespørgsel på bestilling til hallo@juliasofia.dk.
Ved onlinehandel hos juliasofia.dk er det en betingelse, at du som bruger krydser af, at du accepterer vores handelsbetingelser. Herefter er både juliasofia.dk og du som kunde bundet af disse betingelser. Betingelserne er i fuld overensstemmelse med dansk lovgivning for internethandel.

Ved onlinehandel hos juliasofia.dk accepterer du automatisk følgende betingelser:

 

Levering

Bestillinger foretaget på juliasofia.dk leveres af DAO.
Skulle der opstå forsinkelser hos DAO (for eksempel omkring jul), kan juliasofia.dk ikke drages til ansvar. I tilfælde af svært forsinkede varer (10 dage), eller udeblevne leverancer, fremsender vi selvfølgelig, uden beregning og med et smil, en ny vare til dig, såfremt den stadig er på lager. Forsendelser til Bornholm, og andre danske småøer, kan i visse tilfælde tage en ekstra dag om at nå frem.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på hallo@juliasofia.dk for yderligere information.
Ved modtagelse er det vigtigt, at du kontrollerer pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget ved modtagelse, skal du med det samme, og senest to dage efter modtagelsen, fejlmelde dette til DAO, samt returnere varen til os. Juliasofia.dk er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten. Vi garanterer dog, at vi altid pakker varerne ind med kærlig omtanke, så der er mindst mulig risiko for fragtskader – og i øvrigt altid er i dialog med dig, så vi sammen kan finde en løsning, der tilgodeser dig.

 

Fragtpriser

Forsendelse i Danmark

  • DAO som pakke med omdeling: 25.00 DKK.

Forsendelse til udlandet / International delivery
Vi sender ikke på nuværende tidspunkt varer ud af Danmark.

 

Betaling

Betalingen trækkes først på betalingskort eller konto, når ordren er afsendt.

Betalinger med betalingskort for ordrer lagt på juliasofia.dk sker via en sikker forbindelse, der varetages af Shopify og epay efter aftale med juliasofia.dk.

På juliasofia.dk kan du betale med:

  • VISA
  • VISA Electron
  • MasterCard
  • Maestro
  • MobilePay

Alle priser på juliasofia.dk er angivet i DKK og er inklusive 25% moms.

 

Fortrydelses- og returret

Alle varer er omfattet af købelovens regler om fortrydelses- og returret på nettet. Du har derfor altid 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager dine varer med posten, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.

Du kan naturligvis pakke varen ud og se den. I så fald er varens værdi naturligvis ikke forringet. Mærker/tags + eventuel original emballage anses som en del af varen og derved varens værdi. En eventuel værdiforringelse vurderes alene af juliasofia.dk.

For at gøre fortrydelsesretten gældende skal du utvetydigt give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Dette gøres pr. email.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.
Fra at du utvetydigt har meddelt os, at du ønsker at returnere din ordre, har du 14 dage til at sende pakken retur til os.

Hvis du vil benytte dig af din fortrydelsesret, og utvetydigt giver os besked herom indenfor 14 dage efter, at du har modtaget din pakke, bedes du skrive begrundelse for returnering og vedlægge en seddel med dit ordrenummer sammen med de returnerede varer, samt sende os din ordre retur senest 14 dage efter, at du utvetydigt har meddelt os, hvad du ønsker at returnere.
Det er ikke nok bare, at levere varen tilbage eller nægte at modtage den.

Når vi har modtaget varen, og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt tilbageføre købsbeløbet/varens værdi.
Beløbet skal ifølge forbrugerreglen tilbagebetales senest inden der er gået 14 dage fra, at du utvetydigt har meddelt, at du ønsker at returnere varen.
Vi bestræber os dog på at tilbagebetale pengene umiddelbart efter modtagelsen af returvaren/varerne.
Bemærk! Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort, som varerne er blevet købt med. Det gør vi udelukkende for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort.

 

Returnering

Sker for egen regning. Vedlæg en seddel med dit ordrenr. og send pakken så forsvarligt som muligt. Når varen er os i hænde vil vi hurtigst muligt behandle den og returnere beløbet på samme vis, som den er betalt.

Varen sendes retur til:

Julia Sofia ApS
Karlslunde Centervej 85
2690 Karlslunde

CVR: 37913189

Fragtomkostninger i forbindelse med returnering af varer påhviler dig som køber.
Bemærk: Vi modtager IKKE pakker sendt pr. efterkrav.

Returnering af gaver
Hvis du har modtaget en gave, der er købt online på juliasofia.dk, og ønsker at returnere den, kan du selvfølgelig sagtens det! Dog er det, for at du kan bytte din gave, et must, at du er i besiddelse af den originale kvittering.

 

Reklamationer

Alle varer er omfattet af købelovens regler om to års reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden to år efter købet (Du skal altså klage så snart fejl eller mangel ved varen opstår). Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbagebetalt eller få et afslag i prisen. Dette afhænger af den konkrete situation.
Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ved varen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller ved anden skadevoldende adfærd. Reklamationsretten dækker derfor ikke, når fejl opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Vær derfor opmærksom på dette, inden du reklamerer. Ved reklamation, fejl og mangler, kan du kontakte os via mailadressen hallo@juliasofia.dk.
Ved berettiget reklamation refunderer vi dine fragtomkostninger (dog efter rimelige forhold).

Reklamationer sendes til:

Julia Sofia ApS
Karlslunde Centervej 85
2690 Karlslunde

Ved reklamationer bedes du oplyse, hvad problemet er, gerne så detaljeret som muligt. Du bedes vedlægge dette på skrift sammen med varen eller e-maile dette på forhånd til hallo@juliasofia.dk.
Det er vigtigt, at varen tilbagesendes i forsvarlig emballage samt, at du får en kvittering for afsendelsen. Det er denne kvittering, vi kigger på, hvis din reklamation vurderes som berettiget og fragtomkostningen kan tilbagebetales. Bemærk dog, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

 

Udsolgte varer

Hvis du har haft kig på en vare, der desværre i mellemtiden er blevet udsolgt, eller du generelt er interesseret i at høre om vi har, eller får, en given vare, er du hjerteligt velkommen til at kontakte os på hallo@juliasofia.dk.

 

Forbehold for pris-, trykfejl og udsolgte varer

Vi accepterer først dit køb, når vi har godtaget betaling samt sendt varen til dig. Vi tager i denne henseende forbehold for prisfejl, trykfejl, samt udsolgte varer. Er en vare, du har bestilt, udsolgt, vil vi med det samme kontakte dig – og din betaling vil blive annulleret.

 

Forbehold for varegengivelse

Da de aktuelle farver, du ser i webshoppen, afhænger af din computerskærm, kan vi ikke garantere, at din skærm viser den akkurate farve, som varen har ved levering. Vi bestræber os dog på tydeligt og klart at gengive farve og materiale under hvert item.

 

Personlige oplysninger/sikkerhed

For at du som kunde kan indgå en aftale med juliasofia.dk, har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.
Indsamlingen af ovenstående oplysninger er nødvendige for, at vi kan levere bestillingen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Julia Sofia og opbevares i fem år, hvorefter de slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, dog er login-oplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til juliasofia.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret kunde hos Julia Sofia har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Julia Sofia via e-mail hallo@juliasofia.dk.
Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail-adresse. E-mail-adressen videregives ikke til andre.
Julia Sofia følger samtlige retningslinjer og love, der er påkrævet af Forbrugerstyrelsen.

 

Cookies

Cookies kan til enhver tid slettes fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

 

Logstatistik

Vi bruger logstatistik på juliasofia.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere webshoppen.

 

Support

Hvis du har et spørgsmål eller brug for hjælp i forbindelse med shoppen kan du kontakte os på:

Email: hallo@juliasofia.dk

Tlf.: +45 40 26 05 04