Om Julia Sofia

Hej friends! Velkommen til mit univers!

Mit navn er Julia Sofia Aastrup, jeg er 20 år gammel, og til daglig er jeg YouTuber. Jeg har lavet Youtube videoer i lidt over 5 år nu, og langsomt er det gået fra en hobby, til et arbejde jeg elsker og lever af. På min Youtube kanal snakker jeg om alt fra makeup og livstil, menstruations tips og tricks, kærlighed og alt mellem himmel og jord.

Igennem min karriere som YouTuber, har jeg fået mulighed for at starte en masse spændende projekter og sjove idéer. Heriblandt min bog ‘Smuk Indeni – Smuk Udenpå’, som er en personlig bog, hvor jeg prøver at gøre op med de urimelige skønhedsidealer, og snakker med jer om at sætte pris på den måde, I er smukke på og om at turde være sig selv.

Mit liv som Youtuber har budt på mange store oplevelser. Jeg har bla. deltaget i Guldtuben, som er Danmarks største Youtube Award Show, hvor Youtubers og Influencers af alle slags bliver hyldet, og vi har en fantastisk aften i selskab med hinanden og aller jer- søde og trofaste friends. Oplevelser som disse har været fuldstændig surrealistiske og nogle af mine bedste minder. I Marts 2017 vandt jeg en Nickelodeon Kid’s Choice Award, og blev inviteret til LA for at se showet og modtage min award – Crazy!

Desuden har jeg medvirket i programmer på både DR og TV2. Jeg fik sved på panden i “Hvem vil være millionær”, og jeg har bagt kager i komplet mørke i DR’s “Sorte Kageshow”. Jeg har interviewet Frank Hvam og Casper Christensen, og spurgt dem hvilken kønssygdom de minder mest om, og jeg har været på Tour med Knæk Cancer i Danmark, hvor vi har lavet mini indslag til deres sociale medier, samt live streamet til showet. Senest deltog jeg i efteråret 2017 i Vild med Dans, hvor min partner Frederik Nonnnemann og jeg dansede os til en 5. plads i programmet. Nogle vilde oplevelser jeg har kunne dele med jer.

Jeg føler en kæmpe connection til alle jer, og jeg ELSKER vores lille sammenhold og fælles univers! Her er der plads og hygge til alle, og jeg er SÅ glad for, at du læser dette lige nu!

Knus og kærlighed
Julia Sofia

snapchat

Følg mig på

YouTubeJulia Sofia

Instagram@juliasofiaaastrup

Facebook – Julia Sofia

SnapChat@juliasofiayt

Vi bruger cookies, for at kunne give dig den bedste oplevelse på siden. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk