Om Julia Sofia

Hej friends! Velkommen til mit univers!

Mit navn er Julia Sofia Aastrup, jeg er 25 år gammel, og til daglig er jeg YouTuber, influencer og selvstændig erhvervsdrivende. Jeg har lavet Youtube videoer i 10 år nu, og langsomt er det gået fra en hobby, til et arbejde jeg elsker og lever af. På min Youtube kanal snakker jeg om alt fra makeup og livstil, menstruations tips og tricks, selvkærlighed, selvværd og selvtillid og meget andet.

Igennem min karriere som YouTuber, har jeg fået mulighed for at starte en masse spændende projekter og sjove idéer. Heriblandt mine bøger ‘Smuk Indeni – Smuk Udenpå’, ‘Min Egen Største Fan’ & ‘Uperfekt Perfekt’, som alle er personlige bøger, med udgangspunkt i tanker, følelser og oplevelser i mit eget liv. Jeg forsøger at gøre op med de urimelige skønhedsidealer, som jeg selv kan mærke påvirker mig, og jeg snakker med jer om at sætte pris på den måde, I eksisterer på jorden på og om at turde være sig selv.

Mit liv som Youtuber har budt på mange store oplevelser. Jeg har bla. været vært på Guldtuben, som er Danmarks største Youtube Award Show, hvor Youtubers og Influencers af alle slags bliver hyldet. Desuden har jeg medvirket i diverse TV programmer. Jeg fik sved på panden i “Hvem vil være millionær”, og jeg har bagt kager i komplet mørke i DR’s “Sorte Kageshow”. Jeg har interviewet Frank Hvam og Casper Christensen, og spurgt dem hvilken kønssygdom de minder mest om, jeg har været på Tour med Knæk Cancer i Danmark, og deltog i efteråret 2017 i Vild med Dans, hvor min partner Frederik Nonnemann og jeg dansede os til en 5. plads i programmet. Senest sejlede jeg over atlanterhavet med Wafande, Anders Lund Madsen, Kristian Hornsleth, Katerina Pitzner og Jesper Vollmer i programmet “Over Atlanten”, som du kan se på Dplay. Alt sammen nogle vilde oplevelser jeg har kunne dele med jer.

Jeg føler en kæmpe connection til alle jer, og jeg ELSKER vores lille sammenhold og fælles univers! Her er der plads og hygge til alle, og jeg er SÅ glad for, at du læser dette lige nu!

Knus og kærlighed
Julia Sofia